expertize tehnice
Expertize tehnice

COLABORATORI

S.C. ANSIB GRUP S.R.L., infiintata in anul 2005, este acreditata sa execute foraje geotehnice si intocmirea de studii geotehnice pentru constructii civile si industriale, monumente istorice, lacase de cult s.a. Analizele de laborator pe probele prelevate sunt realizate in laborator acreditat. Pentru interventii la constructii existente, forajele geotehnice sunt insotite de decopertari locale la nivelul fundatiilor.

După 12 ani de activitate, societatea a intocmit peste 1000 de studii geotehnice in tara, cat si in strainatate.

Contact: ing. Catalin Barbor
Telefon: (0723) 245 813
S.C. Laboratorul Central S.A., institutie cu peste 45 ani de experienta in domeniu, asigura servicii de testare in situ sau in laborator, cat si analize chimice, prin metode distructive sau nedistructive a materialelor structurale componente (caramida, mortar, otel, beton). S.C. Laboratorul Central S.A. colaboreaza cu S.C. Maslaev Consulting S.R.L. din 2004, prin asigurarea de informatii esentiale privind caracteristicile fizico-mecanice ale materialelor de constructii, in cadrul activitatii de expertizare tehnica.
TOPOGRAPHIC ENGINEERING S.R.L., infiintata in anul 2007, realizeaza prin personalul propriu urmarirea comportarii in timp a constructiiilor prin masuratori topografice, Pe langa aceste servicii, S.C. TOPOGRAPHIC ENGINEERING S.R.L. ofera si urmatoarele servicii cadastrale: dezmembrari, parcelari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane, comasari si/sau alipiri de terenuri sau parcele, planuri de situatie incluzand curbe de nivel, trasari de cote, constructii, limite de proprietate, profile longitudinale si transversale.
Contact: ing. Marian ROSCA
Telefon: (0724) 809 969